Buffetservice- Alt til buffet´en

Skal du holde en reception?

Når vi står hjemme i køkkenet og laver mad til familien, så hiver vi en skål ud af skabet eller et fad op ad skuffen og anretter et måltid til din familie.
Men, nogen gange, så rækker udvalget ikke til det arrangement du skal holde! Hvad gør du så? Låner lidt skåle service hos venner og bekendte? det er da en løsning, men du kunne også prøve den billige løsning med engangs buffetservice.

Buffetservice kan bruges til en venne komsammen, hvor du bare lige ønsker at gøre lidt mere ud af forretten, så der bruger du de små ovale skåle og servere lidt friske pilselv rejer.
Men, Buffetservice er også virkelige anvendelige til store receptioner, fester og ferniseringer hvor der skal være mange små lækre retter, sirligt anrettet på små fade, i små søde skåle og måske med et kæmpe fad i midten af buffet´en.
Der er mange muligheder for at lave de flotteste borde med de flotte kugle stearinlys i flotte farver, som passer ind i hvert et bord og buffet. Brug også de små skåle, fade og tallerkener når du skal holde vinsmagning og der skal lidt lækkerier i form af oliven, små stykker brød, olier og andre specialiteter fra de mange lande du ønsker at promovere vin fra.
Husk også at der er et kæmpe udvalg af flag og dekoration til din reception eller smagning, det kunne være du havde fået et parti lækre italienske vine hvor du så har brug for italienske guirlander, Italienske flag, balloner og festligt bordpynt, så ingen af dine kunder er i tvivl om hvor vinen kommer fra.

Buffetservice