De bedste hjem sikkerheds alarm i 2019

Beskyt dig selv: her er nogle af de bedste hjem sikkerhedssystemer

En god alarm til dit hjem

Find en god alarm til hjemmet.

Leder du efter et godt hjem sikkerhedssystem? Hjem sikkerhedssystemer afviger ganske lidt i form af, hvad der tilbydes. Nogle gamle skolesystemer som ADT kan kræve kontrakter, professionel installation, og tilbyder både hardware og kundesupport, mens andre giver dig mulighed for at installere systemet og oprette forbindelse til eksisterende smarte hjem sikkerhedsenheder for gør-det-selv hjem Overvågning. An god alarm findes her.

Priserne for hjem sikringssystemer afhænger af en kombination af, hvilken type system, du leder efter, samt eventuelle installations gebyrer. Nogle virksomheder kan have månedlige medlemskab eller Cloud-adgangsgebyrer, mens andre ikke kan. Vi vil tale lidt om prissætning for hvert element på denne liste, men for et præcist kig på omkostningerne, er det bedst at besøge hjemmesiden og anmode om et personligt tilbud. Gør dig klar til at føle sig mere sikker med disse hjem sikringssystemer, der er opført i ingen bestemt rækkefølge.

Miraca

Miraca har en hjem sikkerhedsalarm, der kommer med alarm overvågning, sirener, og en række sensorer til at opdage bevægelse, oversvømmelser, brande, og mange andre naturkatastrofer. Der er virkelig kun én enhed, plus en sikkerhedskode tastatur du kan bruge. Du kan også købe et ekstra kamera, men systemet er baseret på den sensor indlæste centrum. Dette gør installationen så let som at plukke et bord til at sætte det på, og holder de tilknyttede omkostninger nede, hvilket gør dette til en ideel mulighed for folk, der ønsker at spare penge.

Miraca er ikke den første udbyder til at tilbyde denne en-centrum-det-gør-alt model, men de er en af de få til at tilbyde en alarmerende overvågning service sammen med det. Hvis du ønsker at beskytte en lejlighed eller mindre hjem, se på denne mulighed.

Ring alarm

Ring alarmen skuffer ikke.  Et startsæt leveres med en centrum, et tastatur, en bevægelsesdetektor og en kontakt sensor. Du kan nemt tilføje flere sensorer til at spore bevægelse (såsom Vinduer åbning), eller en dørklokke eller udendørs sikkerhed kameraer for mere omfattende sikkerhed. Du bryder ikke banken enten (du vil betale et lille månedligt gebyr for professionel overvågning, selv om). Tyverialarmer til ethvert formål.