Træfældning i Nordjylland

At have en smuk græsplæne uden for sit hjem, er et syn der er værd at værne om og beskytte. Det tager tid at få den perfekte have med store flotte træer, en velplejet græsplæne, et frugt træ eller to. Selvom have arbejde er en hobby, der næsten hver nordjysk husejer er glade for, har få tid og mulighed for at gøre det tunge arbejde. Ofte vokser træ sig meget store, og kan skygge for solen. Dette er grunden til at træfældning i Nordjylland foretrækkes at blive udført af et professionelle skovservice firma. Der er mange virksomheder i Nordjylland som tilbyder løsninger af fældning af træ til hjem og kommercielle ejere.

Hvad kan man forvente af et træfældning selskab i Nordjylland ?

Kort sagt, skal man forvente at de kommer og gøre arbejdet 100% korrekt og at de rydder og efter sig. Kig på google.dk og undersøg hvad folk siger om de forskellige skovservice selskaber. Der er flere der “glemmer” at rydde grene og blade væk efter sig. Og det kan tage lang tid for en private person , som ikke har det rigtige udstyr, selv at stå for dette. Det vil være en rigtig god ide hvis du finder et selvskab der kan rod fræse eller stub fræse. Det betyder de fræser selve stubben efter det store træ , så der kun er flis og muldjord tilbage. Meget nemmere at få en pæn græsplanen til at vokse bagefter.

Rodfræsning og stubfræsning

Selskabets professionelle arbejdere fjerner disse træer på en sikker måde, så ingen kommer til skade. Hverken mennesker eller bygninger. Hvis du gør det selv , kan det resultere i at træet kollapser og knuser alt på sin vej – eller måske vælte flere træer ( som du ikke ville have fældet ). Dette kan også resultere i skader på din ejendom ( som nok ikke bliver dækker af din forsikring ) , men endnu vigtigere kan det også være meget farligt for dem, fældning af træer eller andre i området, hvis de skulle blive ramt af et træ.

Hvad er træfældning priser i selve Nordjylland ?

Du skal nok regne med give omkring 550kr. + moms i timen hvis du vælger et godt skovservice firma. Men så har de altså også det rigtige udstyr med. Du kan bare slappe af i sofaen mens de arbejder med dine træer. Selvfølge skal tilbudet de giver være inden for rimeligheds grænser. Men så er deres træfældning også 100% i orden. Og du vil ikke fortryde prisen.